I april-maj 2012 havde vi udstilling af Laila Pedersen.

Jeg hedder Laila Pedersen.

For seks år siden blev jeg færdiguddannet som lærer. Her er jeg bl.a. uddannet indenfor billedkunst og sløjd.

Jeg har altid været en kreativ pige, som både har holdt meget af at sætte præg på gamle møbler med farver og indrette med sjove ideer.

Min interesse for malerier har vel egentlig altid været der... men mest som iagttager..

Jeg begyndte først selv at lege med lærred og pensler i takt med erkendelsen af, at et trafikuheld havde sat en stopper for, at min krop kunne blive ved at holde til ”de vilde udskejelser”..

Jeg har altid holdt meget af farver. Det er ren meditation for mig at sidde der med skønne farver og forme billeder. På mange af mine malerier skriver jeg tekster, som jeg finder alle steder på min vej. Teksterne er positive men også tankevækkende.

Det er kun de seneste to år at jeg har været mere seriøs omkring mine billeder. Jeg har været på/og går stadig på kursus..maler jævnligt..og har haft lidt forskellige udstillinger kørende.

Jeg holder meget af de tilbagemeldinger jeg får fra folk, der ser mine farver og læser mine tekster. Jeg får ad den vej indblik i mange skæbner, da ord og udtryk tit kan relateres til udfordringer folk i deres liv har stået igennem.

En hjemmeside har jeg endnu ikke fået, men mon ikke den er lige på trapperne ;-).. Jeg har i hvert fald fundet mig en hobby, som jeg ser frem til at videreudvikle mig inden for, og det skønne ved denne hobby er at man bliver ved at få og mærke inspiration.